Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g69g503kcal0.7g0.7g55.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti16g29kcal0.4g1.9g2.3g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g9g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g14g30kcal3.2g0g1.9g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g14g90kcal4.1g0g5.5g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g12g13kcal0.1g0.7g1.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1374kcal19.8g13.2g132.4g2.6g
Valittu annoskoko156g687kcal9.9g6.6g66.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g344kcal5g3.3g33.1g0.7g
Arvot/100g100g440kcal6.3g4.2g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020