Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona65g44kcal7.9g2.5g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl32g119kcal9.4g0g9.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu40g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 11g34kcal1g6.3g0.2g1.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g5.8g7.2kcal0.4g0.9g0.2g4.1g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g517kcal46.4g20.8g26.4g11.4g
Valittu annoskoko156g258kcal23.2g10.4g13.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal11.6g5.2g6.6g2.9g
Arvot/100g100g166kcal14.9g6.7g8.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101