Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona23g16kcal2.8g0.9g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl12g43kcal3.4g0g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4g12kcal0.4g2.2g0.1g0.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.1g2.6kcal0.1g0.3g0.1g1.5g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Ketsuppi, Pirkka6.3g6.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)1.7g3.3kcal0g0.8g0g0.1g
Voi 1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g77kcal8.8g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental juustoraaste, lidl18g66kcal5.2g0g5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g520kcal45.2g14.2g30.8g5.4g
Valittu annoskoko156g260kcal22.6g7.1g15.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g130kcal11.3g3.6g7.7g1.4g
Arvot/100g100g166kcal14.5g4.5g9.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114