Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kahvikerma hyla Valio5.1g7.1kcal0.1g0.2g0.6g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g71g128kcal13.5g0g7.8g0g
Lanttu 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss1g4.6kcal0.1g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g295kcal28g4.4g17.4g1.2g
Valittu annoskoko156g147kcal14g2.2g8.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g74kcal7g1.1g4.4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139