Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)19g20kcal4.3g0g0.3g0g
Vesi89g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g2.1g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste15g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g7.4g27kcal0.9g5.4g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g10g8.3kcal0.3g1.1g0.2g0.4g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g5.9g25kcal0.1g0.2g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g180kcal11.8g16.6g7.2g1.8g
Valittu annoskoko156g90kcal5.9g8.3g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal3g4.2g1.8g0.5g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387