Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 24g5.3kcal0.1g0.7g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g2.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, Kevyt8.4g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.4g12kcal1.1g0g0.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7.1g25kcal0.9g5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g276kcal22.2g21.4g10.6g2.4g
Valittu annoskoko156g138kcal11.1g10.7g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal5.6g5.4g2.7g0.6g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661