Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.4g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta76g272kcal9.8g52.9g1.6g2.6g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.9g37kcal0g0g4.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal2.9g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.8g8.9kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Lihaliemi laimennettu 6.9g1.3kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g800kcal26.8g112.8g25g6.2g
Valittu annoskoko156g400kcal13.4g56.4g12.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g200kcal6.7g28.2g6.3g1.6g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334