Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 105g150kcal16.7g0g9.3g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka7.8g6.4kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g605kcal35.6g7.2g48.2g0.2g
Valittu annoskoko156g303kcal17.8g3.6g24.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g151kcal8.9g1.8g12.1g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502