Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g74g18kcal1g3.1g0.1g0g
Tomaatti 53g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)15g8.8kcal0.1g0.7g0.6g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g15g28kcal3.5g0.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g135kcal9.8g11.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko156g68kcal4.9g5.9g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g34kcal2.5g3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g43kcal3.1g3.8g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545