Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 26g11kcal0.1g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai21g72kcal2.5g14.7g0.4g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.8g11kcal1g0g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 36g79kcal6.3g0g6.1g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 32g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 16g14kcal0.5g0.7g1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g14g54kcal4g0.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g515kcal29.2g37.2g26g2.4g
Valittu annoskoko156g258kcal14.6g18.6g13g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g129kcal7.3g9.3g6.5g0.6g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574