Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 74g13kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Pekoni rasvainen 18g67kcal2.1g0g6.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa18g54kcal4.1g0g4.1g0g
Voi 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g499kcal17.8g5.6g44.8g1.6g
Valittu annoskoko156g249kcal8.9g2.8g22.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g125kcal4.5g1.4g11.2g0.4g
Arvot/100g100g159kcal5.7g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339425