Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g22g61kcal6.4g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g10g35kcal1.2g6.8g0.1g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.5g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Sinappi 1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 85g39kcal2.5g4.1g1.3g0g
Voi 2.5g19kcal0g0g2.1g0g
Ketsuppi, euro shopper1.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa26g33kcal4.6g0.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g431kcal31.8g31.4g19.2g2g
Valittu annoskoko156g216kcal15.9g15.7g9.6g1g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal8g7.9g4.8g0.5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10.1g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826