Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 51g20kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g10g27kcal2.8g0g1.7g0g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g14g8.2kcal0.1g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g133kcal7.2g12.2g5.4g3g
Valittu annoskoko156g67kcal3.6g6.1g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal1.8g3.1g1.4g0.8g
Arvot/100g100g43kcal2.3g3.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340111