Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka59g6.4kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Valkokaali keräkaali 29g8.1kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g94kcal5.6g7.2g3.8g4.6g
Valittu annoskoko156g47kcal2.8g3.6g1.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g24kcal1.4g1.8g1g1.2g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303