Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 65g123kcal17.6g0g5.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g2g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g448kcal46g14.8g22.2g1.8g
Valittu annoskoko156g224kcal23g7.4g11.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal11.5g3.7g5.6g0.5g
Arvot/100g100g143kcal14.7g4.7g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992