Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell43g47kcal9.8g0g0.9g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g34g122kcal4.9g20g2.4g3.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g39g68kcal4.5g9g0.6g5.2g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)24g42kcal0.5g0.8g4g1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g17g20kcal0.7g3.6g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g597kcal40.8g66.8g16.4g19.8g
Valittu annoskoko156g299kcal20.4g33.4g8.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna78g149kcal10.2g16.7g4.1g5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.2g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023