Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 30g23kcal0.6g4.7g0.1g0.3g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki32g83kcal3.9g1.8g6.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g222kcal9.2g13.8g14g1.2g
Valittu annoskoko156g111kcal4.6g6.9g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal2.3g3.5g3.5g0.3g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.4g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754