Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 22g15kcal3.4g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Porkkana 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g14g24kcal0.5g0.8g2.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g125kcal9.2g10.6g4.4g1.4g
Valittu annoskoko156g63kcal4.6g5.3g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal2.3g2.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334