Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g31g79kcal1.8g1g7.4g0g
Maitorahka (Pirkka)39g26kcal4.6g1.5g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g62g210kcal1.9g1.9g21.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.7g1.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 13g53kcal0g13.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Liivate 3.1g11kcal2.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g767kcal21.8g36.8g58.4g0g
Valittu annoskoko156g384kcal10.9g18.4g29.2g0g
Annoskoko puolitettuna78g192kcal5.5g9.2g14.6g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091