Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%27g38kcal5.2g0g1.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g27g11kcal0.4g2.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g10g15kcal0.1g0.6g1.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g16g5.1kcal0.3g1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g8.5g30kcal0.7g6.5g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g237kcal13.4g22.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko156g118kcal6.7g11.3g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal3.4g5.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193