Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g123kcal0.2g0.1g13.8g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kaurahiutale 14g51kcal2g7.7g1g1.4g
Vehnäjauho, sunnuntai17g58kcal2g11.8g0.3g0.5g
Mansikka, Tuore85g37kcal0.4g7.1g0.2g1.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g17g95kcal1.4g9.3g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g785kcal12g86.4g42.2g7g
Valittu annoskoko156g393kcal6g43.2g21.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g196kcal3g21.6g10.6g1.8g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.6g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569