Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 53g21kcal0.5g3.7g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu2.7g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix0.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.7g0.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.7g7.4kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g178kcal2g12.8g12.2g4g
Valittu annoskoko156g89kcal1g6.4g6.1g2g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal0.5g3.2g3.1g1g
Arvot/100g100g57kcal0.6g4.1g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284