Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g25g18kcal0.6g4.1g0g0g
Juuriselleri 18g5.8kcal0.2g0.8g0g0.6g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g12g3.8kcal0.2g0.9g0g0.4g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g25g23kcal2g3.4g0.2g2g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g181kcal7g31.4g2g9g
Valittu annoskoko156g90kcal3.5g15.7g1g4.5g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal1.8g7.9g0.5g2.3g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840