Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Halloumi-juusto light, 100g37g80kcal9.9g0.4g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Korppujauho 3.8g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g456kcal26.8g12g33.6g2g
Valittu annoskoko156g228kcal13.4g6g16.8g1g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal6.7g3g8.4g0.5g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374