Juhlaporokeitto

Valmistus
Ruskista käristys ja hauduta sitä lihaliemessä vajaa tunti.

Lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja keitä kypsäksi.

Ole tarkkana että perunat ovat varmasti pehmeitä keskeltäkin (perunat voi myös keittää erikseen ja lisätä kypsinä).

Kuumenna ruokakerma toisessa kattilassa varovasti ja lisää juusto pieninä kuutioina.

Anna juuston sulaa kermaan.

ÄLÄ ANNA KIEHUA! Kaada kerma-juusto keittoon ja anna hiljalleen hautua mutta ÄLÄ LAITA KANTTA PÄÄLLE ETTEI JUOKSUTU.

Bon appetit, toivoo Paula Korpela 23-11-2006

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 692 grammaa

Tkonu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Valio Hyla 15%23g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Poronkäristys (Kylmänen)25g34kcal5.1g0g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g36g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio (knorr) (Knorr), annos 10g0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g291kcal17g11.8g18.8g1.2g
Valittu annoskoko156g146kcal8.5g5.9g9.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g73kcal4.3g3g4.7g0.3g
Arvot/100g100g93kcal5.4g3.8g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348763