Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g88g101kcal5.2g4.4g7g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.2g18kcal0g4.3g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 16g6.8kcal0.1g1.2g0g0.2g
Manteli 1.4g8.6kcal0.3g0.1g0.8g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl4.4g15kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g431kcal22g30.6g24g1.6g
Valittu annoskoko156g215kcal11g15.3g12g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal5.5g7.7g6g0.4g
Arvot/100g100g138kcal7g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902