Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 65g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 31g68kcal5.4g0g5.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g5kcal0.1g1g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa23g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour7.7g23kcal0.3g0.3g2.3g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa15g46kcal3.5g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g330kcal20g9.6g23g3.4g
Valittu annoskoko156g165kcal10g4.8g11.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal5g2.4g5.8g0.9g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148