Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)28g18kcal4.2g0g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 28g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herne 19g13kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 9g6.5kcal0.1g1.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 37g24kcal1.2g1.8g1.3g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 15g4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g179kcal16.4g13.4g5.6g2.8g
Valittu annoskoko156g89kcal8.2g6.7g2.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal4.1g3.4g1.4g0.7g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170