Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 43g160kcal6.2g24.4g3.1g4.3g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g27g86kcal0.5g0g9.4g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g5.4g19kcal0.7g3g0.4g0.6g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Sokeri 46g185kcal0g45.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu33g42kcal3.6g0.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g991kcal22.2g147.8g31.8g9.8g
Valittu annoskoko156g496kcal11.1g73.9g15.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g248kcal5.6g37g8g2.5g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.3g10.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241