Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale21g67kcal2.5g0g6.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 86g21kcal1.2g1.7g0.4g2.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio10g29kcal2.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g311kcal17g5.8g23.2g4.2g
Valittu annoskoko156g156kcal8.5g2.9g11.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal4.3g1.5g5.8g1.1g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412