Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Paprika, punainen37g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g12g38kcal2.4g0.2g3.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)12g20kcal0.3g0.3g1.8g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g12g19kcal2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g210kcal11g10.6g13.2g2.6g
Valittu annoskoko156g105kcal5.5g5.3g6.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal2.8g2.7g3.3g0.7g
Arvot/100g100g67kcal3.5g3.4g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419