Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 69g53kcal1.3g10.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen10g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Nakki, keskiarvo 58g134kcal6.6g0.7g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g391kcal16.6g25.6g24g2.4g
Valittu annoskoko156g195kcal8.3g12.8g12g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal4.2g6.4g6g0.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686