Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino21g71kcal4.8g11g0.8g1.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 26g38kcal3.8g4.6g0.2g1g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g32g36kcal1g1g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 23g23kcal0.8g4g0.2g0.7g
Raejuusto, Milbona, Lidl26g23kcal4.1g0.6g0.5g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g460kcal33g43.6g16.6g6.2g
Valittu annoskoko156g230kcal16.5g21.8g8.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal8.3g10.9g4.2g1.6g
Arvot/100g100g147kcal10.6g13.9g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355347