Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g43g57kcal9g0g2.1g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g43g85kcal8.6g0g5.6g0g
Margariini, Pirkka0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli11g32kcal0.4g0.4g3.2g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%21g34kcal0.6g0.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g427kcal37.4g2.6g29.2g0.2g
Valittu annoskoko156g214kcal18.7g1.3g14.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g107kcal9.4g0.7g7.3g0.1g
Arvot/100g100g137kcal12g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720