Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g87g15kcal1.7g1.8g0.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g39g131kcal0.8g1.2g13.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g31g120kcal8.9g0.6g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g532kcal22.8g7.2g45.2g0g
Valittu annoskoko156g266kcal11.4g3.6g22.6g0g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal5.7g1.8g11.3g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931