Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g32g8.9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen16g117kcal0g0g13g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g8.2g59kcal0.1g0.1g6.5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g8.2g20kcal1.1g0.3g1.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g20g82kcal0g20.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1014kcal12g135g46.6g3.2g
Valittu annoskoko156g507kcal6g67.5g23.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g254kcal3g33.8g11.7g0.8g
Arvot/100g100g324kcal3.8g43.2g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081