PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 15g4.3kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Riisi puuroutuva 25g85kcal1.5g18.7g0.2g0.6g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g20g12kcal0.2g1g0.8g0.1g
Kasvisliemikuutio 2g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g2g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g315kcal6.6g45.8g11g3.2g
Valittu annoskoko156g157kcal3.3g22.9g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal1.7g11.5g2.8g0.8g
Arvot/100g100g101kcal2.1g14.7g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358816