Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 63g27kcal6.2g0.3g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g42g228kcal4.2g15.2g15.6g0g
Semper mangoa soseena42g21kcal0.1g5.1g0.1g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g620kcal21g58g31.6g0g
Valittu annoskoko156g310kcal10.5g29g15.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal5.3g14.5g7.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.6g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658