Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt65g30kcal2.1g3.1g1g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g21kcal0.4g0.4g2g0g
Tonnikala öljyssä 20g37kcal5.3g0g1.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g13g9kcal1.4g0.3g0.2g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli13g39kcal0.5g0.5g3.9g0g
Tilli tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g442kcal25.6g32.4g22.6g1.2g
Valittu annoskoko156g221kcal12.8g16.2g11.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal6.4g8.1g5.7g0.3g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689