Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)80g104kcal16.7g0.4g4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g27g34kcal1.1g1.4g2.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima33g130kcal9.6g0g10g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g544kcal55.8g4.2g33.6g0.6g
Valittu annoskoko156g272kcal27.9g2.1g16.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g136kcal14g1.1g8.4g0.2g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096