Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g46g123kcal8g0g10g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.4g4.7kcal0.3g0.8g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.3g10kcal0.6g1.8g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g5.1g4.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g331kcal18.8g7.6g24.6g1.6g
Valittu annoskoko156g165kcal9.4g3.8g12.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal4.7g1.9g6.2g0.4g
Arvot/100g100g106kcal6g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390