Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g30g89kcal4.2g0.3g7.8g0.2g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g39g10kcal0.4g1.2g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g198kcal9.2g3g15.8g0.4g
Valittu annoskoko156g99kcal4.6g1.5g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal2.3g0.8g4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.9g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421