Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita58g186kcal5.8g37.9g1.2g7.6g
Vehnäjauho, sunnuntai38g133kcal4.5g26.9g0.8g1.1g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 47g14kcal1.3g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g816kcal23.6g141.2g17g17.4g
Valittu annoskoko156g408kcal11.8g70.6g8.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna78g204kcal5.9g35.3g4.3g4.4g
Arvot/100g100g261kcal7.5g45.2g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760