Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g39g23kcal2.3g1.6g0.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras6.5g17kcal0.6g3.3g0.1g0.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g86g120kcal16.4g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g398kcal41.8g11.8g20.2g2.4g
Valittu annoskoko156g199kcal20.9g5.9g10.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal10.5g3g5.1g0.6g
Arvot/100g100g128kcal13.4g3.8g6.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111