Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g28g12kcal0.4g2.4g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g32g35kcal7.3g0g0.6g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g7.1g8.9kcal1.7g0.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g148kcal19.6g8.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko156g74kcal9.8g4.1g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal4.9g2.1g0.9g0.4g
Arvot/100g100g47kcal6.3g2.6g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010