Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)15g54kcal2.1g10.5g0.3g0.7g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 60g83kcal11.2g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g34g91kcal3.2g15.5g1.5g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g585kcal33.4g53.8g25.4g4.4g
Valittu annoskoko156g292kcal16.7g26.9g12.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g146kcal8.4g13.5g6.4g1.1g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657