Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g12g41kcal2.5g7.5g0.1g1.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.6g40kcal0g0g4.6g0g
Sieni tatti, hapero 51g14kcal0.9g1.5g0.3g1g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g5.1g15kcal0.3g2.9g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)34g54kcal0.9g0.9g5.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g12g47kcal3.8g0g3.4g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g445kcal17.6g29g27.6g7.2g
Valittu annoskoko156g223kcal8.8g14.5g13.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal4.4g7.3g6.9g1.8g
Arvot/100g100g142kcal5.6g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368144