Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka14g100kcal0.1g0.1g11.2g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2.2kcal0.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g27g17kcal3g1.1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Mansikka 54g25kcal0.3g4.5g0.1g1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g26g104kcal2.1g15.7g4.4g1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g22g45kcal0.6g1.1g4.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g11g57kcal1g6.4g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g726kcal15.4g64.2g46g4g
Valittu annoskoko156g363kcal7.7g32.1g23g2g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal3.9g16.1g11.5g1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.5g14.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316