Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne 28g19kcal1.4g2.6g0.1g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g21g59kcal3.4g0.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g444kcal11.6g10.4g38g2.8g
Valittu annoskoko156g222kcal5.8g5.2g19g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal2.9g2.6g9.5g0.7g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.3g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327