Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu100g127kcal11g0.3g9g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g23g63kcal3g0g5.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g27g67kcal5.1g0g5.9g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g598kcal38.2g0.6g50.4g0g
Valittu annoskoko156g299kcal19.1g0.3g25.2g0g
Annoskoko puolitettuna78g149kcal9.6g0.2g12.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594